Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Ο ΚΟΜΗΣ ΡΟΚΟΤΣΚΥ Ή ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ή ΣΑΙΝ-ΖΕΡΜΑΙΝ

ΠΗΓΗ: ΔΙΤΟΜΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ. Ν.Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ

Κατά τον Εσωτερισμό και τη μεταφυσική, το ον αυτό, είναι ο Τσοχάν της έβδομης Ακτίνας. Αυτό το αξίωμα πήρε κατά τον 18ο αιώνα και θα το διατηρήσει δύο χιλιάδες χρόνια. Θα ευθύνεται σ` αυτά τα χρόνια, για την πνευματική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους.

Πριν από τον 18ο αιώνα, παρουσιάστηκε στη Βενετία σαν Κόμης ΜΠΕΛΛΑ-ΜΟΥΡΑ. Στην πόλη Πίζα έμεινε ο γνωστός Ιππότης SCHONING αλησμόνητος για την ανδρεία του και τον ηρωισμό του, για τον ιπποτισμό του και την περίθαλψη των δυστυχούντων. Στη γαληνότατη Γένουα σαν ο φιλανθρωπότατος Κόμης SALTIKOP

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε πριν από το 1700 στην Ευρώπη, με το γνωστό μας όνομα Κόμης του Αγίου Γερμανού. Ήταν μεγάλος μουσικός και ιδιαίτερα σπουδαίος βιολι­στής. Κάθε δοξαριά του έσχιζε τις ψυχές των ανθρώπων και έπεφταν ύστερα σε περι­συλλογή. Στα 1700 σε κλειστό κύκλο μυημένων απεκάλυψε πως ζούσε συνεχώς 500 χρόνια πάνω στη γη δίχως διακοπή και πως γεννήθηκε στη Χαλδαία από άσπρη μητέ­ρα και από πατέρα ερυθρόδερμο.

Κυριαρχούσε των στοιχείων και ήταν ένας λευκός Μάγος. Θεράπευε όλες τις αρρώστιες και πολλές φορές με το πλησίασμα του, χανόταν από τους ασθε­νείς οι αρρώστιες και τα πάθη.

Υπήρξε ένας αληθέστατος Προφήτης. Ενώπιον δεκά­δων ευπατριδών Γάλλων, προφήτευσε με τεράστιες λεπτομέρειες το τέλος του Λου­δοβίκου του ΙΕ! και τα γεγονότα τον επαλήθευσαν απόλυτα.

Ο Μέγας Φρειδερίκος, τον θαύμασε τόσο, ώστε τον κάλεσε επίσημα στην αυλή του και συνδέθηκε μαζί του με αδελφική φιλία. Τον ονόμασε δε «ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ».

Ανάμεσα στα άλλα, ίδρυ­σε και τη γνωστή της εποχής εκείνης εταιρεία των Μυστικών τελετουργιών (Ελευσί­νια Μυστήρια) και την ονόμασε εταιρεία του Αγίου Lackim.

Οι πάντοτε εχθροί, οι αντίπα­λοι και η αντίθεση, ισχυρίζονταν πως ήταν νόθος γιός της Ιταλίδας Πριγκίπισσας, του Οίκου της Σαβοΐας Ειρήνης και πως γεννήθηκε στα 1700!!! στο San Germano της Σα­βοΐας.

Άλλοι διέδιδαν πως γεννήθηκε σε άγνωστη εποχή στο LETMERITZ της Βοη­μίας. Άλλοι πως γεννήθηκε στην Πορτογαλία και ήταν ο διάσημος Μαρκήσιος του ΒΕΤΜΑΚ.

Άλλοι διέδιδαν πως ήταν ο δευτερότοκος γιός του Γάλλου Βασιλιά και που για λόγους άγνωστους απομακρύνθηκε για πάντα και έζησε με το περίεργο όνομα του Κόμη Γερμανού. Παρά ταύτα πλείστοι συγγραφείς του καιρού του, τον χαρακτηρί­ζουν μέγα ιεροφάντη και του αποδίδουν τεράστιες εσωτερικές γνώσεις, που τις κα­τέχουν σπάνιοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη μας.

Αυτό πού κυρίως έχει καταπλήξει την Ευρώπη, είναι ότι την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, βρισκόταν σε πολλά επίσημα γεύματα στην Ευρώπη και δίδασκε ταυτόχρονα σε πολλές αυλές, διαφορετικά Εσω­τερικά Θέματα. Όταν αλληλογραφούσαν μεταξύ τους οι ακροατές από τα διάφορα μέρη της Ευρώπης, ανέφεραν ημέρα, ώρα, παρόντες, θέματα, ερωτήσεις και απαντή­σεις, μάθαιναν το ίδιο από το άλλο μέρος της Ευρώπης πως την ίδια μέρα ώρα συνέ­βηκε.

Πότε παρουσιαζόταν εξήντα χρόνων άνθρωπος ντυμένος με εξαιρετική επιμέ­λεια κάποτε πιο μεγάλος ανάλογα με το σκοπό του έργου θεραπείας, διδασκαλίας, τελετουργίας που είχε σαν σκοπό να κάνει.

Χρησιμοποιούσε υπέροχες περούκες, όπως η εποχή του ,το ζητούσε.

Κάποτε τον προσκάλεσαν σε μια βασιλική συγκέντρω­ση και τους παρουσιάστηκε ντυμένος μέσα στα χρυσά. Όλοι τον θαύμασαν. Ύστερα του έφεραν ένα σπάνιο βιολί να παίξει κάτι. Το πήρε στα χέρια του το κοίταξε καλά καλά. Ύστερα το ύψωσε πάνω στο κεφάλι του τρεις φορές. Κατόπιν το έφερε στα χείλη του και το φίλησε θερμά. Κατόπιν πήρε το δοξάρι και το έτριψε περίεργα πάνω στις χορδές. Τι έγινε είναι ανεκδιήγητο. Όλοι έτρεμαν και τον χειροκροτούσαν με τρελό ενθουσιασμό. Σαν ησύχασαν άρχισε τη δική του χάραξη. Όλοι έκλαιγαν. Οι δο­ξαριές του θα σχηματίσουν με τούς ήχους του στα 14.000 από τη γέννηση του Ιησού Χριστού, το ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. Αυτός θα είναι ο τέλειος πάνω στη Γη αντιλήπτορας της αλήθειας. Θα έχει γίνει ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑ...

Κάποιο βράδυ φιλοξενήθηκε ο Σαιν Ζερμαίν με τον ηλικιωμένο υπηρέτη του, σ' ένα μοναστήρι Καπουτσίνων. Ο γέροντας υπηρέτης αργά το βράδυ, διηγιόταν στους ξενύχτηδες καλόγερους, πως υπηρετεί τον Κόμητα Ροκότσκυ πεντακόσια τουλάχι­στο χρόνια. Ύστερα τους είπε πως πέρασαν ένα βράδυ από ένα νεκροταφείο και άκουσαν σπαραγμούς και παρακλήσεις άφεσης αμαρτιών. Ήταν ένας που προ ολί­γου έθαψαν και ήθελε να ξαναζήσει. Ο άγιος του είπε μόλις παρουσιάστηκε μπροστά του ο παρακαλών, πως θα τον άφηνε να ζήσει με την αμετακίνητη συμφωνία, πως δεν θα πείραζε ποτέ κανέναν άλλον πια. Αν παρέβαινε τη συμφωνία, θα πέθαινε αμέσως. Οι καλόγεροι στο άκουσμα αυτών των περίεργων πραγμάτων, έτρεξαν με ειδικά σχοι­νιά στο δωμάτιο που κοιμόταν ο Άγιος Γερμανός, να τον δέσουν και να τον φυλακί­σουν. Μόλις άνοιξαν με δύναμη την πόρτα, είδαν το δωμάτιο απολύτως άδειο. Το κρεβάτι άνω κάτω. Αλλά ο κόμης άφαντος.

Τρέχουν τότε κάτω στην τραπεζαρία του μοναστηριού να βρουν τον υπηρέτη. Εκείνος γελούσε άκακα και τους έλεγε. Ο Κύριος Κόμης Γερμανός βρίσκεται κοντά μου. Έχει διαλύσει το φυσικό του σώμα και είναι εδώ κοντά μας αόρατος και τη στιγ­μή αυτή γελάει ακατάπαυστα. Αυτοί τότε όρμησαν να δέσουν το γέροντα. Άδικα όμως. Μια αντίθετη ενέργεια - δύναμη τους πάλευε συνέχεια, ενώ ο γέροντας δεν κινούσε ούτε χέρια ούτε πόδια, αλλά και ούτε θύμωνε. Αντίθετα συνέχεια γελούσε και τους έλεγε πως ο Κύριος Κόμης Γερμανός βρίσκεται πάντοτε κοντά του. Κατά τα ξημερώματα κουράστηκαν. Κατάλαβαν πως κάτι το έκτακτο συμβαίνει. Κάθισαν στις καρέκλες τους και είπαν. Καταλαβαίνομε Κύριε Κόμη πως είσαι κάτι άλλο και όχι ένας απλός άνθρωπος. Απόψε μας έκαμες ένα θαύμα. Σε αναγνωρίζουμε. Κάμε μας μαθη­τές σου να μάθουμε τις γνώσεις της αλήθειας. Τότε εκείνος μορφοποιήθηκε αμέ­σως. Τούς ευλόγησε και άρχισε μαζί τους την ατέλειωτη ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ...

Ο Άγιος Γερμανός κατέχει στην εξουσία του μια ειδική πέτρα και θα την έχει γιατί μ' αυτή ανοίγει τους αυλούς των διαστάσεων και με την ίδια πέτρα δύναμη κάνει τις μορφοαλλαγές του και τα θαύματα του.
Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός είπε στο μαθητή του Πέτρο αυτά τα λόγια. Πέτρε επί της πέτρας σου θα κτίσω το ναό μου. Ο Μίθρας βγήκε από την πέτρα. Ο Πατριάρχης Ιακώβ κοιμήθηκε βάζοντας για μαξι­λάρι μια πέτρα και είδε το Θεό του και μίλησε μαζί Του και ανέβηκε στα σεπτά βάθη των ουρανίων κόσμων. Με τη πέτρα αγιάζει τους αυλούς και κατέρχονται στη γη άγια πνεύματα, ακόμα και Χερουβείμ και Σεραφείμ και βοηθούν το θείο έργο του.

Στην έρημο Γκόμπυ, στο απροσπέλαστο αυτό μέρος της γης, βρίσκεται μια περιοχή βουνοαμμώδης, όπου είναι ένας επίγειος παράδεισος και όπου παραμένει ο Άγιος Γερμανός.

Είναι η περίφημη περιοχή STROUTA HANANA. Εκεί βρίσκεται η επίγεια έδρα του μεγάλου τούτου Αγίου της ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ επισκέπτεται τα διάφορα σημεία της γης, πότε σαν αόρατος και πότε σαν απλός συνάνθρωπος. Αρέσκεται να συνομιλεί με απλούς ανθρώπους και να ακούει απ` αυτούς τα αίτια των πόνων τους, τις χαρές τους, τις λύπες τους και τις ελπίδες τους.

Ταπεινός λάτρης του Ιησού Χριστού, φέρει το όνομα πάντοτε του Αγίου Γερμανού ή το πιο απλό όνομα του Σαιν Ζερμαίν.

Η παράδοση αναφέρει ατέλειωτα θαύματα. Ιδιαίτερα είναι θεραπευτής των πιο κακών ασθενειών και ιδίως της επάρατης αρρώστιας του καρκίνου.

Όσοι ζήτησαν νοερά, σωστά και αληθινά την παρέμβασή του, διαπίστωσαν θαύματα. Υπήρξε ένα Ον άκακο, αγνό, ολοκληρωμένο, τέλειο. Ακολουθεί τα πόδια του Ιησού Χριστού και περιπατεί στα Άγια βήματά Του.

Είναι ο υπεύθυνος πνευματικός εκπαιδευτής της ανθρωπότητας. Είναι η ελπίδα του κόσμου. Διακατέχεται από το ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: